Norra Reviret

Norra Reviret är Luleåbandet som på kort tid fått fäste på den svenska musikscenen. Sedan debutsingeln släpptes 2016 har de bland annat hunnit vara förband till Hurula, spela på Musikens makt och blivit omnämnda av Mattias Alkberg för att ha gjort ”årets låt i alla kategorier”. Bandet, som tidigare släppt tre singlar, är aktuella med en EP senare i vår. Genremässigt rör de sig någonstans mellan punk och indiepop, och har blivit jämförda med storheter som Kent och Veronica Maggio.

”Strålande indie byggd på känsla.” – HYMN

’”Storslagen singel från ett av Norrbottens mest lovande band.” – Festivalrykten.se

Norra Reviret spelar på Lillan runt 19.30

Mares

Mares är Uppsalabandet som med energifylld och lätt euforisk indiepop tagit den svenska musikscenen med storm. Debutsingeln “Allt du gör och att […]