Simon T, Milagro & DJ Cha-Em

Cha-em

Cha-Em är en producent/beatmaker/DJ och har levererat beats bl.a. till svensk underground hiphop scen sen 2000-talet. Hans beats har blivit blessad av en rad artister som t ex Zacke, Simon t, mwuana, Dida, Palestine, Karim, Populärmusik, Afasi plus en rad andra utomlands.

Milagro

En ung självständig låtskrivare, beatmaker och artist ifrån Svartöstaden som gav sig in i rap vid 17 års ålder och fick en stor respons bland etablerade Artister. Sedan dess fått spela på event från ända upp i norr med lokala musiker som tex. Simon Trabelsi och Cha-em till ner i söder med stora artister som bl.a. Allyawan och Parham. Och nu är på gång med nytt material inför 2018s släpp.

Simon Trabelsi

Lulesonen återvänder från USA med nytt solomaterial för att bevisa att han är en av Sveriges vassaste rappare. Simon Trabelsi är en tredjedel av kritikerrosade Electro/hiphopgruppen Blänk, senast aktuella med skivan Weary Soul.

 

Simon T, Milagro och DJ Cha-Em spelar på Ebeneser runt 22.00